"Ακουσα τον Αχέροντα ..στο σπίτι μου ...Πνίγηκαν τα ζώα μου ":Φωνές απόγνωσης &καταγγελίες [βίντεο-φωτο].

12-04-2017 00:58 / 1130 προβολές

Ατελείωτες καλλιεργήσιμες εκτάσεις "θαμμένες" κάτω απο τα νερά ,σπίτια πλημμυρισμένα ,περιουσίες κατεστραμμένες ..
Και μπορεί αυτές  οι εικόνες καταστροφής  να φαντάζουν πρωτόγνωρες για κάποιον που δεν γνωρίζει την περιοχή ,δεν είναι όμως  δυστυχώς  άγνωστες για τους  μόνιμους κατοίκους ...
"Κάθε χρόνο έχουμε τα ίδια και τα ίδια", καταγγέλουν οι ντόπιοι στο epirus-tv-news ,δείχνοντας ως αιτία του κακού το ανάχωμα  του ποταμού που έσπασε  και έφερε το ποτάμι στην πόρτα τους ..
Οσο για τις αρμόδιες Αρχές ,είναι ενήμερες αλλά αδιαφορούν ,με τους κατοίκους να  βρίσκουν  πλέον ως μοναδική λύση στο πρόβλημα τη δική τους παρέμβαση ,  για να προστατέψουν τις ζωές τους  και τις περιουσίες τους.
"Θα κάνω το έργο μόνος μου και δεν θέλω ούτε Περιφέρεια ,ούτε Δήμο ούτε κανέναν ..Θα πληρώσω απο την τσέπη μου και θα προστατέψω το σπίτι μου "είπε στο epirus-tv-news,   αγανακτισμένος κάτοικος του Κορωνόπουλου .
Απόγνωση και αγανάκτιση  όμως και στο επόμενο χωριό ,στο Σταυροχώρι ..
"Ακουσα τον Αχέροντα στο σπίτι μου ,θα πει η κ.Θεοδώρα ,με τον άνδρα της να φεύγει μέσα στο σκοτάδι  για τον στάβλο για να σώσει τα ζώα τους και εκείνη να φοβάται πως μαζί τους πνίγηκε και αυτός ...Η επόμενη μέρα ,τους   βρίσκει   μόνους  και αβοήθητους ,να  μετρούν τα  πνιγμένα ζώα τους   και να παλεύουν με την αδιαφορία των Αρχών..

Πηγή άρθρου: http://www.epirus-tv-news.gr/