Ανεμοστρόβιλος και πλημμύρες στην Κέρκυρα(φωτογραφικό υλικό). Νεκρός 57χρονος στο Περιβόλι.

11-12-2017 00:03 / 10758 προβολές
Ανεμοστρόβιλος και πλημμύρες στην Κέρκυρα(φωτογραφικό υλικό). Νεκρός 57χρονος στο Περιβόλι.

ΈΝΤΟΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.

-ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

-ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ

-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ

Εκτεταμένες είναι οι ζημιές στον περιφερειακό δρόμο της Λευκίμμης, σε σπίτια και δρόμους, από ανεμοστρόβιλο που χτύπησε την περιοχή σήμερα το βράδυ. Οι περιοχές που έχουν μεγάλο πρόβλημα είναι η Λευκίμμη Κέρκυρας, όπου έχει μείνει η περιοχή χωρίς ρεύμα, ενώ έχει φουσκώσει και το Ποτάμι της Λευκίμμης. Επίσης πρόβλημα υπάρχει και στον Άγιο Γεώργιο, τα Μελίκια και το Περιβόλι. Σύμφωνα με τον Περιφεριακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ευθύμιο Γεωργακόπουλο, ο ανεμοστρόβιλος πέρασε από τις περιοχές Μαραθιά, Άγιο Γεώργιο, ενώ έχουν σημειωθεί και ζημιές σε κολώνες της ΔΕΗ και σπίτια.

 Σύμφωνα με την αστυνομία, νεκρός από πνιγμό είναι ο 57χρονος που παρασύρθηκε από χείμαρρο με το αυτοκίνητο του στην περιοχή Σάντα Μπάρμπαρα. Σύμφωνα με πληροφοριες, μέσα στο αυτοκίνητο ήταν η γυναίκα του 57χρονου και τα δυο παιδιά του, οι οποίοι πρόλαβαν και βγήκαν μέσα από το αυτοκίνητο. Σημειώνουμε ότι ήταν σε αγροτικό δρόμο και όχι στον κεντρικό(πηγή corfutv news).

213 χιλιοστά βροχής μέτρησε το τελευταίο 24ωρο ο μετεωρολογικός σταθμός του Αγίου Γεωργίου Αργυράδων στην Νότια Κέρκυρα. Τα 180 χιλιοστά έπεσαν σε μόλις 2.5 ώρες.

110 χιλιοστά κατέγραψαν οι σταθμοί στο Τεμπλόνι και στο Γαστούρι στην Κεντρική Κέρκυρα. 

Φωτογραφίες από την Νότια Κέρκυρα(corfutv news):

Το άρθρο θα ανανεώνεται συνεχώς. 

Σύνταξη άρθρου: Θοδωρής Κοντός.

Φωτογραφία άρθρου: Antonis Papalamprou.