Απίστευτη καταγραφή ηλεκτρικών εκκενώσεων στην Ρόδο. Αποκλειστικό Βίντεο!

11-13-2017 22:12 / 3948 προβολές
Απίστευτη καταγραφή ηλεκτρικών εκκενώσεων στην Ρόδο. Αποκλειστικό Βίντεο!

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες πλήττουν τα Δωδεκάνησα τις τελευταίες ώρες.  Ένα απίστευτο βίντεο με σπάνιο ηλεκτρική εκένωση μας έστειλε ο συνεργάτης μας Ιβαν Μανωλάς από τον Cyclone oF Rhodes  http://kyklonasrodou.blogspot.gr/ .

Όπως μας ενημερώνουν τώρα από την συνεργαζόμενη σελίδα Cyclone oF Rhodes φεύγουν από την Ρόδο με το λιμενικό 12 άτομα στις 22:00 και σ 05:30 πμ με το Σκιαδένη 2 ή 3 οχήματα πλήρως εξοπλισμένα με ότι χρειάζεται για άντληση και τον απεγκλωβισμό.

Σφοδρά καιρικά φαινόμενα πλήττουν την Σύμη

Δεκάδες ΙΧ αυτοκίνητα έπεσαν στο λιμάνι της Σύμης, όταν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν για τρεις ώρες στο νησί. Στη Σύμη μεταβαίνει εκτάκτως ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, προκειμένου να συντονίσει το έργο προσωρινής αποκατάστασης των ζημιών.

Όπως είπε ο κ. Σαντορινιός με πλωτό του λιμενικού μεταφέρονται από την Κάλυμνο βατραχάνθρωποι του λιμενικού σώματος προκειμένου να ερευνήσουν αν υπάρχει μέσα στα αυτοκίνητα κάποιο εγκλωβισμένο άτομο. Ο κ. Σαντορινιός είπε ακόμη ότι μηχανήματα του στρατού από τη Ρόδο αναμένεται να μεταφερθούν αύριο με το πλοίο της γραμμής στη Σύμη προκειμένου να συνδράμουν στα έργα αποκατάστασης μετά τις μεγάλες ζημιές που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα στο νησί.

Νωρίτερα, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο blue star paros, δεν μπόρεσε να προσεγγίσει στο λιμάνι λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη θαλάσσια περιοχή. Το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του για το λιμάνι της Ρόδου. 

Το άρθρο είναι από την σελίδα της ERT.

Φώτο από την Σύμη Φώτο: Maria Mplitzioti

Επιμέλεια άρθρου: Ιωάννης Σταματάκης