Αστάθεια θα έχουμε αύριο στα ηπειρωτικά.Διαβάστε αναλυτικά που θα βρέξει περισσότερο-λίγοτερο κι αν η περιοχή σας θα έχει καλό καιρό.

06-30-2016 17:17 / 1650 προβολές
Αστάθεια θα έχουμε αύριο στα ηπειρωτικά.Διαβάστε αναλυτικά που θα βρέξει περισσότερο-λίγοτερο κι αν η περιοχή σας θα έχει καλό καιρό.

Καλησπέρα σας !..

Αστάθεια θα έχουμε αύριο στην χώρα μας όχι όμως σε ολόκληρη την χώρα

Πιο αναλυτικά : Αρχικά η ημέρα θα ξεκινήσει με ήλιο σε όλοκληρη την χώρα, μέσα στην ημέρα μεταξύ μεσημεριού-απογεύματος- πρώτων βραδινών ωρών  θα συννεφιάσει στα ηπειρωτικά, κυρίως της Θεσσαλίας,Ηπείρου,Μακεδονίας, και Θράκης κυρίως στα ορεινά-ήμιορεινα θα σημειωθούν μπόρες και καταιγίδες, ( μια καταιγίδα αυτή την περίοδο περιέχει, ισχυρούς ανέμους,Χαλάζι, και έντονη ηλεκτρική δραστηρειότητα ) υπάρχει πιθανότητα το απόγευμα να έχουμε μπόρες και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας, ενώ επίσης υπάρχει πιθανότητα μπόρες να σημειωθούν και στα ορεινά της Στερεάς,Πελ/νησου. Στην υπόλοιπη χώρα καλός ο καιρός, από το βράδυ η αστάθεια θα αρχίσει να περιορίζεται στα βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 4-5 και στα νοτιοανατολικά 6 τοπικά μεταξύ Κάρπαθου-Αν. Κρήτης να έχουμε ριπές και 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία : θα φτάσει τους 35-36 στα ηπειρωτικά πολύ τοπικά και 37, 32-34 στην υπόλοιπη χώρα, στα ορεινά και στα νήσια ο υδράργυρος θα κυμαίνεται μεταξύ 28-30 βαθμών κελσίου.

Αττική : Καλός θα είναι ο καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια, το βράδυ ξαστεριά, άνεμοι εξασθενημένοι στην ουσιά μια θαλάσσια αύρα στον Σαρωνικό 3-4 μποφόρ, θερμοκρασία 23...35

Θεσ/νικη : Κι εδώ αρχικά καλός ο καιρός το μεσημέρι θα συννεφιάσει στα γύρω ορεινά και θα σημειωθούν μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες, από το βράδυ η αστάθεια θα περιοριστεί, άνεμοι εξασθενημένοι Ν 2-4 μποφόρ θερμ. γυρω στους 32-33 το μεσημέρι.

Η αστάθεια θα διατηρηθεί και το Σ/Κ στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, οι άνεμοι ΒΔ 4-5 και στα ΝΑ 6 μποφόρ, η θερμοκρασία γύρω στους 34-36 και τοπικά 37 βαθμούς στα ηπειρωτικά.. Νεώτερα τις επόμενες ημέρες

Να'΄στε όλοι καλά

Επιμέλεια άρθρου-Χαρτών : Θάνος Σταματόπουλος