Αστάθεια θα έχουμε αύριο στην Πελοπόννησο

07-06-2016 20:27 / 834 προβολές
Αστάθεια θα έχουμε αύριο στην Πελοπόννησο

Καλησπέρα σας, Είχαμε κάποιες μπόρες σήμερα στην Πελοπόννησο κυρίως στα ορεινά και ανατολικά τμήματα το ίδιο σκηνικό θα γίνει περίπου και αύριο

Πιο αναλυτικά :

Η ημέρα θα ξεκινήσει με αίθριο καιρό πάντου, με καλή διαύγεια και ορατότητα..

Μέσα στην ημέρα θα αρχίσουν να αναπτύσσονται τοπικές συννεφιές οι οποίες στα ορεινά της Κεντρικής Πελοποννήσου, και της ανατολικής θα δώσουν κάποιες μπόρες μεταξύ μεσημεριού-απογεύματος, όχι ότι θα βρέχει και το μεσημέρι και το απόγευμα, μεταξύ μεσημεριού-απογεύματος μέσα σε αυτές τις ώρες θα έχουμε ένα-δυο περάσματα από μπορες ή και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, στην υπόλοιπη πελοπόννησο θα έχουμε μόνο τοπικές συννεφιές, από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι : Θα είναι γενικά εξασθενημένοι..

Θερμοκρασία : 

Την νύχτα και νωρίς το πρωί γύρω στους 14-15 στα ορεινά όχι κάτω απο 22-24 βαθμούς στα υπόλοιπα πεδινά-παράκτια τμήματα..

Το μεσημέρι θα φτάσει τους 28-29 στα ορεινά θα φλερτάρει και με τους 31-34 στην υπόλοιπη πελοπόννησο, κυρίως σε κλειστές-ευπαθείς στις ζέστες περιοχές π.χ όπως η Ζαχάρω, Πύργο κ.α..

Γενικότερα ο καλός καιρός στην Πελοπόννησο θα παραμέινει και την Παρασκευή όπως και το Σ/Κ νεώτερα τις επόμενες ημέρες !

Επιμέλεια άρθρου-Χαρτών : Θάνος Σταματόπουλος