Μετά τα μεσάνυχτα επιδείνωση του καιρού στην Αττική.Πολλές βροχές.Πρόγνωση Σάββατου 24 Φεβρουαρίου 2018

02-23-2018 22:00 / 1990 προβολές
Μετά τα μεσάνυχτα επιδείνωση του καιρού στην Αττική.Πολλές βροχές.Πρόγνωση Σάββατου 24 Φεβρουαρίου 2018

Μία απο τις ατμοσφαιρικές διαταραχές,που ανήκουν στην οικογένεια της σύγκρουσης των θερμών και υγρών αερίων μαζών με τις πολικές ηπειρωτικές βορειότερα,διέρχεται απο τα ΝΔκά,και αναμένεται να επηρεάσει και την Αττική με αρκετές  βροχοπτώσεις.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται πλήρη νεφοκάλυψη και μετά τα μεσάνυχτα αναμένουμε βροχοπτώσεις με τάση να ενταθούν ιδιαίτερα μέσα στο πρωϊ καταιγίδες αναμένουμε εντός Αργοσαρωνικού ,δεν αναμένεται να επηρεάσουν  την Αθήνα ,θα προσεγγίσουν πάντως ΝΑκά τμήματα του νομού.

Πρόγνωση Αττικής 24 Φεβρουαρίου 2018

Εντυπωσιακό το πρωϊνό με περασματα ισχυρών βροχών απο τα ΝΔκά,θα ακολουθήσει άστατος καιρός με νέο γύρο ισχυρών βροχών απο τα δυτικά χωρίς να αποκλείεται και χαλαζόπτωση,,σχηματισμοί Shelf Cloud ,δεν αποκλείονται. Μετά το πέρασμα αυτό των έντονων βροχοπτώσεων αναμένονται μεγάλα διαστήματα βελτίωσης.Σημειώνεται ότι ενδέχεται να χιονίσει πολύ πρόσκαιρα και στις κορυφές της Πάρνηθος ,λόγω των έντονων καθοδικών ρευμάτων που αναμένουμε.

Άνεμοι: Άνεμοi BAκοι 3-4Βf και τοπικά 5,που θα στραφούν στην συνέχεια σε ΒΔκούς πρόσκαιρα ενισχυμένοι

Θερμοκρασία:Δυτικά: 9...14oC , Nότια: 10 -15oC ,Κέντρο: 10..14oC, Bόρεια Προάστια: 7 -13oC,Mεσόγεια: 9-15oC.Ελάχιστες την ώρα του έντονου υετού.

Επιμέλεια : Θεόδωρος Γκέσουρας