Βόρειο Ιόνιο: Τάση καιρού μέχρι τα Χριστούγεννα.

12-19-2016 00:03 / 1538 προβολές
Βόρειο Ιόνιο: Τάση καιρού μέχρι τα Χριστούγεννα.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ:
Δεν αναμένεται κάποια ουσιαστική μεταβολή στον καιρό τουλάχιστον μέχρι τις 26 του μήνα.

Πιο αναλυτικά: 

-Την Δευτέρα 19-12, αναμένεται αίθριος καιρός στο νησί, με λίγα σύννεφα να εμφανίζονται στον ουρανό κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε σχέση με σήμερα αλλά θα παραμείνει χαμηλή ειδικά σε κοιλάδες και σε κλειστές πεδιάδες.

- Την Τρίτη οι άνεμοι θα γίνουν Νοτιοανατολικοί και έτσι θα καταφθάσουν πυκνά σύννεφα από την Κεντρική Μεσόγειο. Παρόλο που η συννεφιά θα κυριαρχήσει δεν αναμένεται κάποιο αξιόλογο φαινόμενο και το βράδυ υπάρχει μικρή πιθανότητα να βρέξει ασθενώς κυρίως στα Δυτικά τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία σε νέα άνοδο.


-Ο καιρός την Τετάρτη αρχικά μέσα στην νύχτα θα είναι συννεφιασμένος, όμως γρήγορα θα καθαρίσει και όλη η υπόλοιπη μέρα θα κυλήσει με ηλιόλουστο καιρό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση προς το βράδυ, λόγω ψυχρής εισβολής η οποία θα απασχολήσει κυρίως την Ανατολική χώρα.

-Δεν δείχνει να αλλάζει σημαντικά η κατάσταση την Πέμπτη 22-12 με καλό καιρό και λίγα σύννεφα κατά περιόδους, ενώ το πρωί το κρύο θα είναι έντονο κατά τόπους.

-Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, το τετραήμερο Παρασκευή 23/12 - Δευτέρα 26/12, θα κυλήσει με καλό καιρό και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. 
Αν υπάρξει κάποια αλλαγή στα προγνωστικά στοιχεία θα σας ενημερώσουμε. 

Επιμέλεια: Θοδωρής Κοντός (αναδημοσίευση από την σελίδα " ο καιρός στην Κέρκυρα " στο facebook).