Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για την πόλη μας αύριο Τετάρτη. Πρόγνωση Βόλου 15/11/2017.

11-14-2017 22:16 / 1482 προβολές
Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για την πόλη μας αύριο Τετάρτη. Πρόγνωση Βόλου 15/11/2017.
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια 
πολλά στους εορτάζοντες. 

Ο ΚΑΙΡΌΣ ΓΙΑ ΑΎΡΙΟ ΤΕΤΆΡΤΗ 15-11-2017

Μέσα στην νύχτα θα εκδηλώνονται καταιγίδες χωρίς όμως να δείξουν έντονο χαρακτήρα. Ας μιλήσουμε τώρα για τον καιρό της αυριανής ημέρας όπου αναμένεται να μας επηρεάσει ένα άστατο κομμάτι του καιρού με βροχές και καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά:

Το πρωί θα έχουμε βροχές όμως δεν φαίνονται να είναι έντονες και από το μεσημέρι και μετέπειτα θα μας απασχολήσουν καταιγίδες όπου εδώ θα έχουμε εντάσεις και ηλεκτρικές δραστηριότητες. Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενουν σιγά σιγά όμως η συννεφιά θα παραμείνει. 

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ:

Η θερμοκρασία μας θα κυμανθει από 11°C έως 18°C θα δείτε σε λίγο γιατί αυτά τα θερμοκρασιακα επίπεδα.

ΑΝΕΜΟΙ:

Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς με νοτιοανατολική κατεύθυνση και η ταχύτητα του ανέμου 2-3 μποφόρ. Και η αιτία της υψηλής θερμοκρασίας στην ατμόσφαιρα είναι από τους ανέμου οι οποίοι θα είναι νοτιοανατολικοι και δεν θα αφήσουν τον υδράργυρο να πέσει και ας έχουμε φαινόμενα ο νοτιάς εμποδίζει. 

Αυτά φίλες και φίλοι τις επόμενες ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή περιμένουμε έντονα φαινόμενα και ισχυρές βροχοπτωσεις με μεγάλη πιθανότητα για πλημμυρικά φαινόμενα στην πόλη μας και υπερχείλιση των ποταμών αυτό το χαμηλό που θα μας επηρεάσει αυτό το τριήμερο έρχεται από την νότια Ιταλία και έρχεται με αργους ρυθμούς και ως εκ τούτου να έχουμε  φαινόμενα τριών ημερών. Αύριο πάλι λοιπόν με νέα πρόγνωση καλό σας βράδυ. 

Επιμέλεια άρθρου:Μάριος Τζανιδάκης.