Βροχές και τοπικές καταιγίδες αύριο Πέμπτη στην χώρα.

07-26-2017 10:59 / 4823 προβολές
Βροχές και τοπικές καταιγίδες αύριο Πέμπτη στην χώρα.

Ψυχρό μέτωπο από την Τσεχία εκτείνεται ως την κεντρική Μεσόγειο με κίνηση Β.Α. Βαρομετρικό χαμηλό αρχίζει να οργανόνεται στην περιοχή της Σαρδηνίας όπου αναμένεται να κινηθεί προς την χώρα μας αύριο Πέμπτη.

Τετάρτη:

Βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα Τετάρτη Κυρίως στο Βόρειο δυτικό Ιόνιο και στο νησί της Κέρκυρας. Πτώση της θερμοκρασίας.

Πέμπτη:

Βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο την Θράκη το Β.Ανατολικό Αιγαίο και στα ηπειρωτικά της χώρας. Oι άνεμοι θα στραφούν από Δ.Β.Δ διευθύνσεις εντάσεως 4-6 μποφόρ. Πτώση θερμοκρασίας σε όλη την χώρα. Εξασθένηση των φαινομένων θα έχουμε από την Παρασκευή. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από 5-6 μποφόρ. Ίσως στην Θράκη και στα νησιά του Ιονίου τοπικά τα φαινομενα να είναι έντονα. Δώστε προσοχή στην δυτική Ελλάδα την Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες και στην Ανατολική Μακεδονία και ειδικά την Θράκη τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα έχουν έντονο χαρακτήρα με συνοδεία από τοπικές χαλαζοπτώσεις. Μεγάλη πιθανότητα να έχουμε εμφάνιση  υδροστρόβιλων στα παράκτια τμήματα της δυτικής Ελλάδας.

Αναλυτική πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο θα βγεί την Παρασκευή το πρωί.

Επιμέλεια άρθρου Ιωάννης Σταματάκης.