Οι ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για αύριο Τρίτη-Τετάρτη, θα εξασθενήσουν λίγο την Πέμπτη, σταδιακή ενίσχυση περιμένουμε και πάλι από την Παρασκευή

07-04-2016 16:45 / 1887 προβολές
Οι ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για αύριο Τρίτη-Τετάρτη, θα εξασθενήσουν λίγο την Πέμπτη, σταδιακή ενίσχυση περιμένουμε και πάλι από την Παρασκευή

Καλησπέρα σας !! Καλή εβδομάδα !!

Οι ενισχυμένοι βοριάδες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για αύριο Τρίτη-Τετάρτη θα εξασθενήσουν πρόσκαιρα την Πέμπτη, και θα ξανα ενισχυθούν το Π-Σ-Κ 

Αναλυτικότερα λοιπόν :

Για αύριο Τρίτη το πρωί στις Σποράδες και το μεσημέρι-απόγευμα στην Κεντρική-ανατολική μακεδονία, την Ήπειρο, και την Δυτική Στερεά θα σημειωθούν μπόρες ή καταιγίδες σε όλη την υπόλοιπη χώρα θα κυριαρχίσει ηλιοφάνεια.

Οι Άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΑ 5-6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ, οι ριπές δεν αποκλείεται στα Νοτιοανατολικά να αγγίξουν και τα 8 μποφόρ ! 

Η Θερμοκρασία : Θα ανέβει το μεσημέρι στους 34-35 στα ηπειρωτικά τους 28-31 στο Αιγαίο !!..

Αττική

Καιρός : Αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο στην Αττική. Άνεμοι : B-BA 5-6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Θερμ. : έως 34 βαθμούς το μεσημέρι.

Θεσσαλονίκη 

Καιρός : H ημέρα θα ξεκινήσει με κάποια συννεφιά η οποία δεν αποκλείται να δώσει παροδικές μπόρες, από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι : Ν 3-4 μποφόρ. Θερμ.:  έως 32 το μεσημέρι.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα έχουμε αστάθεια στα ηπειρωτικά κυρίως την Πέμπτη λόγω ότι οι άνεμοι θα εξασθενήσουν, έτσι λοιπόν σχεδόν σε όλα τα ηπειρωτικά και κυρίως στα κεντρικά και βόρεια θα σημειωθούν μπόρες και καταιγίδες.

Οι Άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΑ 5-6 και την Τετάρτη 7 μποφόρ με βαθμίαια εξασθένηση.

Θερμοκρασία : γύρω στους 34-35 στα ηπειρωτικά τμήματα.

Την Παρασκευή,Σάββατο και Κυριακή θα έχουμε αίθριο καιρό στην χώρα, πολύ καλό

Οι Άνεμοι : Θα ξανα ενισχυθούν Β-ΒΑ 5-6 και στο Αιγαίο έως και 7 μποφόρ !

πηγή : meteociel

Καλό σας απόγευμα ! 

Επιμέλεια άρθρου : Θάνος Σταματόπουλος