Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αύριο Κυριακή στην χώρα. Ισχύει από 00:00 έως 23:00.

06-11-2017 20:00 / 7375 προβολές
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αύριο Κυριακή στην χώρα. Ισχύει από 00:00 έως 23:00.

Πρόγνωση καιρού για Αύριο Κυριακή.

Αλλαγή στο καιρικό σκηνικό θα έχουμε από τα ξημερώματα αρχικά στην βόρεια Ελλάδα και στην συνέχεια στην Κεντρική και νότια χώρα. Το κύριο χαρακτιριστικό της κακοκαιρίας θα είναι η ισχυρές βροχές και η τοπικές καταιγίδες  όπου θα συνοδεύονται από χαλαζοτπώσεις σε τοπική επίπεδο.

Βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες στην Μακεδονία και την Θράκη. Τις μεσημεριανές ώρες θα επκταθούν στην Θεσσαλία την Ήπειρο, την Πελοπόννησο και την Στερεά Ελλάδα. Τις απόγευματινές ώρες βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και στα νησιά του Ιονίου. Τα φαινόμενα τοπικά θα έχουν έντονο χαρακτήρα και θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις. Από βόρειες διευθύνσεις θα πνένουν οι άνεμοι στο Αιγαίο και το Ιόνιο εντάσεως 6-7 Μποφόρ. Ίσως έχουμε και εκπλήξεις με κανένα πασπάλισμα χιονιού πάνω από τα 2.300 μ στις κορυφές της βόρειας Ελλάδας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Άστατος θα είναι ο καιρός στην πόλη της Θεσσαόνίκης από τις πρώτες πρωινές μέρες της ημέρας. Τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημεριανές και

απογευματινές ώρες κυρίως στα δυτικά τμήματα του νομού.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 16....26

ΑΘΗΝΑ: Με καλές καιρικές συνθήκες θα αρχίσει η ημέρα στο νομό Αττικής. Από τις μεσημεριανές ώρες οι νεφώσεις θα αρχίσουν να πυκνώνουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και Β. δυτικά τμήματα του νομού. Ίσως τις απογευματινές ώρες έχουμε κάποιο πέρασμα βροχών- καταιγίδας στα δυτικά και νότιο δυτικά τμήματα του Λεκανοπεδίου. Τοπικές βροχές θα έχουμε και στα υπόλοιπα βόρεια τμήματα του νομού. Τα κύρια και ίσως ποιο έντονα φαινόμενα θα είναι στα δυτικά και νότιο δυτικά του νομού.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 18....29

Καιρική ενημέρωση από τους χάρτες επικίνδυνων καιρικών φαινομένων MAP ALERT στην Ελλάδα.

ΠΡΩΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Επιμέλεια άρθρου

Ιωάννης Σταματάκης