Πρόγνωση καιρού για Σαββατοκύριακο τι συνθήκες θα επικρατήσουν στην πόλη του Βόλου αυτό το διήμερο; 28-29/10/2017.

10-27-2017 21:16 / 2124 προβολές
Πρόγνωση καιρού για Σαββατοκύριακο τι συνθήκες θα επικρατήσουν στην πόλη του Βόλου αυτό το διήμερο; 28-29/10/2017.
Σάββατο 28-10-2017

Καλές συνθήκες θα επικρατήσουν τις ώρες όπου θα γίνονται οι παρελάσεις όμως με πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από το μεσημέρι και μετέπειτα. 

Πιο αναλυτικά: αύριο Σάββατο Ημέρα  εθνικής  εορτής της 28 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει με καλό καιρό τις πρώτες πρωινές ώρες με ηλιοφάνεια και αυξημένες νεφώσεις. Από το μεσημέρι τώρα θα αρχίζει να συννεφιαζει πυκνά όλο ένα και περισσότερο και μέσα σε λίγα λεπτά θα εκδηλωθούν βροχοπτωσεις όπου για μερικά χρονικά διαστήματα θα έχουν και εντάσεις αυτη η κατάσταση του καιρού θα είναι έως και τις απογευματινες ώρες όμως από το βράδυ περιμένουμε βελτίωση αρχικά με εξασθένηση  των φαινομένων και της συννεφιάς με αποτέλεσμα τα αστέρια και το φεγγάρι να κάνουν την εμφάνισή τους και να φωτίσουν  την όμορφη πόλη μας. 

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ :

Η θερμοκρασία μας θα κυμανθει από 10°C έως 18°C. Πιο ζεστά ρούχα απαραιτήτως φίλοι μου. 

ΑΝΕΜΟΙ :

Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι 5-6 μποφόρ και οι κατευθύνσεις θα είναι από βόρειες διευθύνσεις. 

Κυριακή 29-10-2017 

Αιθριος θα είναι ο καιρός όλη την διάρκεια της ημέρας με ηλιοφάνεια και λίγα σύννεφα μέσα στην ημέρα και το βράδυ θα επικρατεί η ξαστερια. Η θερμοκρασία θα κυμανθει από 10°C έως 20°C τέλος οι άνεμοι θα είναι ασθενείς με νοτιοδυτικούς ανέμους στην αρχή της ημέρας και στο τέλος θα γυρίσουν σε βορειοδυτικους. 

Αυτά φίλες και φίλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλο αυτόν τον καιρό που με υποστηρίζετε και με εμπιστεύεστε είναι πολύ σημαντικό για μένα να είστε καλά που με βοηθάτε σε αυτό που κάνω και Χάρις  εσάς συνεχίζω και πάλι σας ευχαριστώ όλους θα τα ξαναπούμε την Δευτέρα ξανά διότι η επόμενη εβδομάδα δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον από άποψη φαινομένων αλλά και ατμοσφαιρικό κλίμα θερμοκρασιών κάποιες ενδείξεις  για τρίτη και Τετάρτη  φαίνεται μια κατεβασιά κρυου μια  εισβολή ψυχρων αεριών μαζών μαζί της η ψυχρή εισβολή φέρνει και φαινόμενα βροχές και χιόνια στα ορεινά βεβαίως βεβαίως 1000μ και πάνω μέσα στο Σαββατοκύριακο θα το αναλύσω και θα σας ενημερώσω αυτά εκ των προτέρων καλό βράδυ και καλό σαββατοκύριακο σε όλους. 

Με εκτίμηση, επιμέλεια άρθρου:Μάριος Τζανιδάκης.