Πρόγνωση καιρού Ηπείρου για 13-14/11/2017

11-12-2017 20:00 / 1895 προβολές
Πρόγνωση καιρού Ηπείρου για 13-14/11/2017

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας.

Βαρομετρικό Χαμηλό από την Ιταλία θα κινηθεί προς την χώρα μας και θα επηρεάσει άμεσα την Ήπειρο με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις σποραδικές καταιγίδες και την πτώση της θερμοκρασίας. Πιο αναλυτικά:

Δευτέρα:

Ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα παραθαλάσσια τμήματα. Λόγω μεταφοράς σκόνης οι βροχές τοπικά θα έχουν χαρακτήρα λασποβροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως ισχυροί και πρόσκαιρα τοπικά στο Ιόνιο έως πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην περιοχή Ιωαννίνων 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τρίτη:

Από τις πρωινές ώρες αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως ισχυροί και πρόσκαιρα τοπικά στο Ιόνιο έως πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην περιοχή Ιωαννίνων 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καλό σας βράδυ.

Επιμέλεια: Έμη Ντινοπούλου