Πρόγνωση καιρού Ηπείρου για 15-17/11/2017

11-14-2017 22:00 / 1691 προβολές
Πρόγνωση καιρού Ηπείρου για 15-17/11/2017

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας.

Οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό στη νότια Ιταλία, αποκομμένο από την ατμοσφαιρική κυκλοφορία, θα κινηθεί ανατολικά προς την χώρα μας και θα επηρεάσει άμεσα την Ήπειρο με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα παραθαλάσσια τμήματα και την πτώση της θερμοκρασίας. Πιο αναλυτικά:

Τετάρτη: 

Από τις πρωινές ώρες αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές.  Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως ισχυροί και πρόσκαιρα τοπικά, τις πρωινές ώρες, στο Ιόνιο έως πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Πέμπτη:

Από τις πρωινές ώρες προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές.  Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως ισχυροί και πρόσκαιρα τοπικά, τις πρωινές ώρες, στο Ιόνιο έως πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Παρασκευή:

Ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως ισχυροί και πρόσκαιρα τοπικά στο Ιόνιο έως πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Καλό σας βράδυ.

Επιμέλεια: Έμη Ντινοπούλου