Πρόγνωση καιρού Ηπείρου για 28-30/10/2017

10-27-2017 21:40 / 2168 προβολές
Πρόγνωση καιρού Ηπείρου για 28-30/10/2017

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας.

Ψυχρό μέτωπο κινούμενο από τη κεντρική Ευρώπη προς τη χώρα μας θα επηρεάσει άμεσα την Ήπειρο με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, με ενδεχόμενο τις πολύ τοπικές καταιγίδες και την πτώση της θερμοκρασίας. Πιο αναλυτικά:

Σάββατο: Από τις πρωινές ώρες αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν πολύ τοπικές καταιγίδες. Από τις μεσημβρινές ώρες όμως τα φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα τοπικά στις παράκτιες περιοχές τις μεσημεριανές ώρες έως πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ για την περιοχή Ιωαννίνων 2 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυριακή: Ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί έως τις πρωινές ώρες στις παραθαλάσσιες περιοχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ για την περιοχή Ιωαννίνων από 3 έως 16-17 βαθμούς Κελσίου.

Καλό Σαββατοκύριακο!

Επιμέλεια: Έμη Ντινοπούλου