Πρόγνωση καιρού Ηπείρου για 7-8/11/2017

11-06-2017 21:40 / 1685 προβολές
Πρόγνωση καιρού Ηπείρου για 7-8/11/2017

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας.

Βαρομετρικό Χαμηλό κινούμενο από την Ιταλία προς τη χώρα μας θα κινηθεί βορειοανατολικά και θα επηρεάσει άμεσα την Ήπειρο με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις τοπικές καταιγίδες και την πτώση της θερμοκρασίας. Πιο αναλυτικά:

Τρίτη:

Από τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις παράκτιες περιοχές. Λόγω μεταφοράς σκόνης οι βροχές τοπικά θα έχουν χαρακτήρα λασποβροχής. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως πολύ ισχυροί και πρόσκαιρα τοπικά στο Ιόνιο έως σχεδόν θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Τετάρτη:

Ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Λόγω μεταφοράς σκόνης οι βροχές τοπικά θα έχουν χαρακτήρα λασποβροχής. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά στο Ιόνιο έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

 

Τα φαινόμενα αναμένονται να είναι πιο ισχυρά από τις βραδινές ώρες της Τρίτης έως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης.

 

Καλό σας βράδυ.

Επιμέλεια: Έμη Ντινοπούλου