Πρόγνωση καιρού περιοχής Ιωαννίνων για 27-29/11/2017

11-27-2017 14:00 / 2261 προβολές
Πρόγνωση καιρού περιοχής Ιωαννίνων για 27-29/11/2017

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας. 

Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα κακοκαιρίας επηρεάζει την χώρα μας σήμερα με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, σποραδικές καταιγίδες και την πτώση της θερμοκρασίας. Μικρή πρόσκαιρη βελτίωση αναμένεται στην περιοχή των Ιωαννίνων από την Τρίτη έως το βράδυ της Τετάρτης. Ακολουθεί αναλυτική πρόγνωση καιρού για την περιοχή Ιωαννίνων :

Για σήμερα Δευτέρα αναμένoνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Για την Τετάρτη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές τις νυχτερινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Από τις νυχτερινές ώρες της Τετάρτης αναμένουμε νέα επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες. Η κακοκαιρία αυτή φαίνεται να μας απασχολεί έως το βράδυ της Παρασκευής σύμφωνα με τα νέα προγνωστικά στοιχεία. Τις ερχόμενες ημέρες θα εκδοθεί νέα πρόγνωση καιρού για την νέα κακοκαιρία.

Κλιματικά στοιχεία Ιωαννίνων για το μήνα Νοέμβριο:

Μέση θερμοκρασία: 9.7 °C, Μέση Μέγιστη θερμοκρασία: 15.5 °C, Μέση Ελάχιστη θερμοκρασία: 4.7 °C, Ύψος βροχής: 167.9 mm, Αριθμός ημερών βροχής: 14, Μέση νέφωση: 5 όγδοα, Επικρατών άνεμος: Νοτιοανατολικός.

Καλό σας απόγευμα.

Επιμέλεια: Έμη Ντινοπούλου