Πρόγνωση καιρού Ελλάδος Κυριακή 6/3/16,τάση καιρού για τις επόμενες ημέρες

03-05-2016 19:31 / 1452 προβολές
Πρόγνωση καιρού Ελλάδος Κυριακή 6/3/16,τάση καιρού για τις επόμενες ημέρες

Μετά από μια πρόσκαιρη επιδείνωση που παρουσίασε ο καιρός στην χώρα μας με βροχές-καταιγίδες ακόμα και χιόνια στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας, αναμένεται να ξανά εισέλθουμε στην άνοιξη.

Πιο αναλυτικά : Αύριο Κυριακή αναμένεται η ημέρα να ξεκινήσει με αραιές νεφώσεις κατά τόπους λίγο πιο πυκνές, έτσι θα κυλίσει η ημέρα μέχρι το τέλος της με αραιές νεφώσεις αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Όμως αναμένεται να έχουμε και μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης ( βλέπε χάρτη κιτρινοπορτακαλί αποχρώσεις ) κυρίως στην δυτική Ελλάδα από το μεσημέρι και μετά.

Οι άνεμοι θα στραφούν σε ΝΑ και γι αυτό δεν θα έχουμε καλή διαύγεια και ορατότητα όπως έχουμε σήμερα, ΝΑ άνεμοι στο Ιόνιο με ένταση 5-7 μποφόρ το 7άρι κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, στο Αιγαίο αναμένεται οι Ν-ΝΑ άνεμοι να είναι πιο εξασθενημένοι με ένταση 3-5 μπ.

Θερμοκρασία : από 3...16 στην βόρεια Ελλάδα, από 5...21 στα ηπειρωτικά, από 7....18 στα δυτικά και από 9....16 στο Αιγαίο.

Η ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ : Δευτέρα- Τρίτη θα περάσει μια διαταραχή και θα δώσει βροχές και καταιγίδες κυρίως στην δυτική-βόρεια χώρα τοπικά και στην υπόλοιπη χώρα νοτιάδες σκόνη από την Αφρική και η θερμοκρασία στα ύψη 22-25 βαθμούς κυρίως στα νότια. Από την Πέμπτη και μετά και κυρίως όσο θα βαδίζουμε στο 3ήμερο καθαρής Δευτέρας αναμένεται αλλαγή του καιρού με βροχές, πτώση της θερμοκρασίας. Νεώτερα για την επικείμενη αλλαγή του καιρού  τις επόμενες ημέρες εδώ στο Forecast weather Να είστε όλοι καλά

Eπιμέλεια : Σταματόπουλος Θάνος