Πρόγνωση καιρού Θράκης για το τριήμερο του Πάσχα

04-15-2017 11:00 / 1295 προβολές
Πρόγνωση καιρού Θράκης για το τριήμερο του Πάσχα

Αστάθεια στην Θράκη το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα 2017

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ Η μέρα θα ξεκινήσει με τοπικές νεφώσεις και με διαστήματα ηλιοφάνειας. Το μεσημέρι/απόγευμα θα εκδηλωθούν πιθανές μπόρες/καταιγίδες στα ορεινά. Το βραδύ κάποιες συννεφιές θα απασχολήσουν αλλά θα διαλυθούν γρηγορά. Η θερμοκρασία θα είναι 4-22 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θρακικό θα είναι ασθενείς 1-2 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Η μέρα θα ξεκινήσει με τοπικές πυκνές νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας και υπάρχει πιθανότητα γύρω στα 20-30% να ψιχαλίζει η να βρέξει σε μορφή μπορας,μην ανησυχείτε θα σταματήσει γρηγορά. Το μεσημέρι/απόγευμα πιθανές μπόρες/ καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ορεινά. Το βραδύ και μετα θα έχουμε μια μεταβολή του καιρού με βροχές και πιθανές καταιγίδες που τις νυχτερινές ώρες της Δευτέρας και μετα τα φαινόμενα θα είναι κατά διαστήματα έντονες. Η θερμοκρασία θα είναι 4-22 βαθμούς Οι άνεμοι θα είναι μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Μια γεύση για την Δευτερά 17/4/2017 Βροχές και πιθανές καταιγίδες κατά την διάρκεια της μερα, τα φαινόμενα θα είναι κατά διαστήματα εντονες.Βελτιωση από βραδύ και μετα Μικρή πτώση της Θερμοκρασίας Οι άνεμοι θα στραφούν σε Βοριαδες 4-5 μποφόρ Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά πάνω από 1100-1100μ Την Κυριακή θα βγει πρόγνωση για την Δευτερά και την τρίτη. Σας ευχόμαστε κάλο Πάσχα με υγειά και αγάπη και χριστός ανεστη.

Επιμέλεια Ιάσωνας Δημητριάδης (Weather Xanthi)