ΤΩΡΑ: Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Έβρου που τυλίχθηκε στις φλόγες.

05-26-2018 17:24 / 13077 προβολές
ΤΩΡΑ: Κεραυνός χτύπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Έβρου που τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σοβαρά κυνδύνεψαν πριν από λίγα λεπτά οι επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Έβρου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Ορεστιάδα, όταν έπεσε κεραυνός λόγω της καταιγίδας η οποία επικρατούσε στην περιοχή και πήρε αμέσως φωτιά με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες.


Το σοβαρό και επικίνδυνο περιστατικό έγινε στο ύψος του χωριού Μοναστηράκι Φερών και ο οδηγός ΕΥΤΥΧΩΣ αμέσως το ακινητοποίησε και βγήκαν σώοι όλοι οι επιβάτες, χωρίς να πάθει κανείς το παραμικρό. Το σοκ όμως ήταν πολύ μεγάλο για όλους, μιας και ξαφνικά είδαν το λεωφορείο που επέβαιναν να τυλίγεται στις φλόγες. Ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική της Αλεξανδρούπολης που έφτασε στο σημείο και έσβησε την φωτιά. Το λεωφορείο όμως καταστράφηκε.

Οι επιβάτες με άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ που στο μεταξύ έφτασε στην περιοχή, αναχώρησαν για τους προορισμούς τους, ενώ το σημείο προσωρινά αποκλείστηκε από τους αστυνομικούς, προκειμένου να αποφευχθεί κάτι χειρότερο λόγω των διερχόμενων οχημάτων και των προσπαθειών των πυροσβεστών να κατασβήσουν την φωτιά στο λεωφορείο.

Πηγή: evros-news.gr

Οι φωτογραφίες είναι του κ.Κυριάκου Καραντάκη